Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Olmec" by Mosonyi Mara ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Olmec

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Olmec
  • Author : Mosonyi Mara
  • Release Date : January 29, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1952 KB

Description

Az izgalmas nyomozĂĄs elkalauzol bennĂŒnket Latin-Amerika nyomornegyedeibe, fĂ©nyƱzƑ szĂłrakozĂłhelyeire, ĂĄrvahĂĄzaiba vagy Ă©ppen drogbĂĄrĂłinak otthonaiba.

EgyĂ©ni sorsokat követve tanĂși lehetĂŒnk szerelmek, barĂĄtsĂĄgok szĂŒletĂ©sĂ©nek, ellensĂ©gek kĂŒzdelmeinek, mĂșltbĂ©li titkok felszĂ­nre bukkanĂĄsĂĄnak, miközben egyre közelebb kerĂŒlĂŒnk ahhoz, aki a hĂĄttĂ©rbƑl a szĂĄlakat mozgatja: Olmechez, a titokzatos kartellfƑnökhöz, akinek sokan mĂ©g a lĂ©tezĂ©sĂ©t is vitatjĂĄk.

 MexikĂłvĂĄros

NĂłra, a magyar kislĂĄny, ĂĄrvahĂĄzba kerĂŒl, ahol a kisstĂ­lƱ gyermekbƱnözƑ, AndrĂ©s a vĂ©delmĂ©be veszi. Felcseperedve Nora kemĂ©nyen tanul, mĂ­g a bĂĄtyjakĂ©nt szeretett fiĂș könnyelmƱen Ă©l, viszonyt kezd egy drogbĂĄrĂł lĂĄnyĂĄval, MilenĂĄval, aminek következtĂ©ben mindannyiuk Ă©lete hajmeresztƑ fordulatot vesz.

Acapulco

Jake, a CIA fiatal hĂ­rszerzƑje Acapulco hĂ­rhedt szĂłrakozĂłnegyedĂ©ben pitiĂĄnernek tƱnƑ feladatot kap. Az este nem vĂĄrt esemĂ©nyek hatĂĄsĂĄra rĂ©mĂĄlommĂĄ vĂĄlik. Jake kĂ©nytelen egyĂŒttmƱködni egy frissen megismert nƑvel, ha meg akarjĂĄk Ă©rni a reggelt.

AlapĂ­tvĂĄny

O’Connor, a CIA-tƑl több mint egy Ă©vtizede tisztĂĄzatlan körĂŒlmĂ©nyek között tĂĄvozĂł exkatona, lĂ©trehozza az AlapĂ­tvĂĄnyt. Ártalmatlan szervezet, vagy egy megcsömörlött elmebeteg bosszĂșhadjĂĄratĂĄnak eszköze?

A szereplƑk sorsa összefonĂłdik, Ă©sszĂ©p lassan minden titokra fĂ©ny derĂŒl.


Free Books Download "Olmec" PDF ePub Kindle